Lichořeřišnice

Působí nějak na antikoncepci přírodní antibiotikum? V mém případě lichořeřišnice? Děkuji

Odpověď odborníka:

Hezký den Nikolo, můžete být zcela v klidu, Lichořeřišnice a antikoncepce se vzájemně nijak neovlivnují a nedojde tedy ke snížení účinnosti antikoncepce. S pozdravem, K. Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: