Lupání v koleni

Dobrý den a mohu se ještě zeptat. Pokud bych měl to traumatické postižení menisku je ta operace ihned nezbytná nebo by se dala na 2 měsíce třeba odložit. A jak by to vypadalo potom mohl bych v pořádku pár dní po operaci už chodit ? Děkuji mnohokrát

Odpověď odborníka:

Operace, artroskopie, při defektu menisku není nutná ihned, může se odložit o řadu týdnů. Po operaci zálěží na typu ošetření menisku. Pokud se odstraní část menisku, což je nejčastější, chůze je možná dle nálezu zhruba po týdnu. Nejdříve je třeba , ale příčinu poctivě zjistit.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Meniskus | Od: Tonda | 30.1.2014 14:04
Dobry den, chtěl bych se zeptat jestli při poranění
menisku dá předejít operaci a normálně to nějak
"rozchodit". Stalo se mi to při bojovýmu sportu a
dostal jsem ortezu a berle. Děkuji
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: