Magnetická rezonance a rs

Dobrý den, před dvěma lety mi bylo prováděno vyšetření na MR kvůli podezření na RS (brnění a slabost končetin). Vše v pořádku. Nyní mám opět stejné problémy. Mohlo by nyní další vyšetření na MR prokázat RS, nebo by se muselo na MR už něco projevit dříve? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud máte potíže již dlouhodobě, dleší dobu před první magnetickou rezonancí, je pravděpodobné, že by se na MR již patologický nález objevil dříve. M. Hlavačková

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x