Mám se obávat vážného onemocnění ? například leukemie ?

Dobrý den , je mi dvacet let a již jsem měla různé zdravitní potíže .Trpím na pilovou alergii, astma, nesnášenlivost laktozy, řídnutí kostí.V poslední době jsme na sobě začala pozorovat velkou bolest v koleních kloubech.Když si sednu do tureckého sedu mám problémy vztát.Včera večer se mi na pravém stehnu udělala nepravidelná podlouhlá červená skvrna.Byla horečná a pulzovala.Na některývch místech připomínala puchýře.Dnes ještě neustále nezmizela ale je mnohem menší a méně citlivá .Dále se mi na kolenou udělaly jakoby modřiny i přesto že jsem se neudeřila.Obě lítka mi osypala kopřivnatá vyrážka která je dnes suchá a mám na kůži malé krvavé tečky.Doopravdy malé .Výskyt podobných vyrášek mám i na pravé ruce (loket a okolí) .Včera se teprve příznaky objevily a dnes jsou lepší .Cítím se hodně slabá .Hodně se potím ale můj pot má jinou vůni než dříve.V podpaží mám žluté skvrny.Jsem velmi drobné postavy a v následujícíh dnech jsem zhubla 5 kilo.Jsem vegetariánka.Nejspíše u mě hraje roli i stres jelikož se právě učím na maturitní zkoušky.Dále jsem zapoměla zmínit brnění chodidel.(dříve jsem prodělala zánět zažívacího traktu)Jeho původ byla nejspíše nesnášenlivost laktozi.Dříve jsem trpěla nechutenstvím zejména potom co jsem prodělala operaci slepého střeva.Nevím zda spolu tyto informace nějak souvisí doufám však ,že se budou hodit.Lékaře jsem přestala navštětovat jelikož jsem k nim stratila po určitých zážitcích důveru.Dlouho jsem se léčila alternativní medicínou.Kožní problémy jsem dříve neměla.Děkuji za odpověd a přeji krásný den .

Odpověď odborníka:

Bohužel, bez podrobného komplexního vyšetření není možné ani přibližně stanovit původ vašich obtíží. Jednotlivé projevy spolu mohou, ale i nemusí souviset, může jít o systémové onemocnění pojivové tkáně, neurologické onemocnění nebo poruchu metabolismu.... Je nutné, abyste navštívila praktického lékaře a ten vás ev. odeslal na patřičná vyšetření.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: