Masturbace, předkožka

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zdali je nebezpečné snažit se ješte trochu "přilepenou" předkožku na žaludu (u uzdičky) oddělat. A poté ještě, zdali je \'nezdravé\' masturbovat každý den a někdy i 2x za den. Děkuji za názor PS mám skoro 15 a ještě mi předkožka zcela nepraskla

Odpověď odborníka:

Dobrý den, předkožka by praskat neměla, to je známkou většinou užší předkožky. Pokud Vám nejde hladce přetahovat až za žalud, vyhledejte dětského urologa. není mi známo, že by masturbace jakkoliv škodila zdraví. LM

MUDr. Ladislav Mašek
MUDr. Ladislav Mašek

Specializace: Urologie
Pracoviště: Urologie Ukrajinská, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Varikokéla, ryze mužský problém
Články: Varikokéla, ryze mužský problém
V podstatě se jedná o...
Bechtěrevova nemoc může negativně ovlivnit i sexuální život
Lumbální punkce
Články: Lumbální punkce
Co je to lumbální punkce?
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Vyšetření prostaty
Články: Vyšetření prostaty
Při vyšetření prostaty...
Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse
Články: Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse
Nehty postižené plísněmi...
Operace očí dokáže u dětí zlepšit jejich duševní vývoj
Články: Operace očí dokáže u dětí zlepšit jejich duševní vývoj
Laserový operační zákrok...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: