Melanom nebo znaménko

Dobry den chtěla jsem se zeptat mám nějaké znaménko na klíční kosti už od malička dříve bylo ploché ale poslední dobou jsem si začala všímat že se mi to zvětšuje a je to zhruba velké jako hrášek,a z blízka hrbolkaté mám se obávat melanomu? děkuji za odpověd přidávám obrázek

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jedná se o pihu, která vypadá v pořádku, je ale nutné jí vyšetřit dermatoskopem, o melanom by se jednat nemělo, ale navštivte kožního lékaře k vyšetření, LRJ

MUDr. Lucie Růžičková Jarešová
MUDr. Lucie Růžičková Jarešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: L - DermaMedEst s.r.o

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: