Menopauza

Dobrý den, mám na Vás dotaz týkající se maminky. Je jí 47 let, poslední rok občas z ničeho nic náladová, citlivá. Již 5 let bere antikoncepci Yeasmine, stále menstruuje. Zvyšuje se ji cholesterol. Snaží se rekreačně sportovat. Málo odpočívá. Je možné aby žena v tomto věku měla již menopauzu. Pokud ano, je vhodné dále brát antikoncepci.Myslím si že o své náladovosti svému gynekologovi neřekla. Prosím o radu zda se jedná o tuto problematiku nebo je jen podrážděná. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, může se jednat jak o změny psychiky před nastupující menopauzou, tak i jinou formu poruchy nálady. Doporučoval bych proto jak znovu konzultaci u gynekologa, tak i konzultaci u psychologa. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: