Menstruace a těhotenství

Dobrý den, obávala jsem se z otěhotnění z orálního sexu, kdy sperma mi steklo na pochvu. Menstruaci jsem dostala na termín a druhý den jsem na toaletním papíru měla takové sraženiny krve (nic velkého, ale byly tam) Není to odlučování děložní sliznice? A myslíte si, že si mám udělat těhotenský test? Nebo to, že se mi zřejmě odlupuje děložní sliznice (pokud to teda není sražená krev, já nevím) , tak to je známkou, že těhotná nejsem? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud máte pochybnosti, nejspolehlivější je test. Stojí pár korun. Podle všeho těhotná nejste, na druhou stranu Vás to trápí. Takže test ať máte klid:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: