Merkelson-rosenthalův syndrom

Dobrý den víc jak 10 let , se léčím Merkelson-Rosenthalův syndrom . Poslední léta mám problém s kloubama má to souvislost ? Děkuji za odpověď Soboličová

Odpověď odborníka:

V klasickém popisu tohoto syndromu potíže s klouby nejsou popisovány. Vzhledem ke granulomatose je nelze vyloučit. Přesto by bylo dobré se poradit s revmatoloogem, odebrazt lab. krevní testy na vyloučení klasické souvběžné revmatoidní artritidy. Podle výsledků léčba.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Chrapot může značit nachlazení. Nebo rakovinu hrtanu
Články: Chrapot může značit nachlazení. Nebo rakovinu hrtanu
Jedním z méně známých...
Mononukleóza
Články: Mononukleóza
Mononukleóza je infekční...
Typů zhoubného bujení prostaty existuje víc
Články: Typů zhoubného bujení prostaty existuje víc
Když je zjištěna přítomnost...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: