Místo 7denní pauzy 6denní

Pane doktore, děkuji moc za odpověď a ještě k tomu tak rychlou. Ted mě ale zajímá když jsem tedy udělala místo 7denní pauzy pouze 6denní jestli to nějak mohlo narušit antikoncepční účinek? V případě že ano a já bych teoreticky mohla být těhotná poznala by to paní doktorka na vnitřním ultrazvuku, když by šlo asi max. o 3 týden těhotenství? Mám si raději udělat těhotenský test i když mám už skoro 7 dní silné krvácení?

Odpověď odborníka:

Antikoncepční účinek by neměl být narušen, gravidita na ultrazvuku je spolehlivě zjistitelná cca od 5 týdne, pokud silně krvácíte již 7 dní byla by zapotřebí gynekologická kontrola. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: