Mnohokrát děkuji za zodpo...

Mnohokrát děkuji za zodpovězení dotazu ohledně mojí dvou a půl leté neteře, která má žlučníkové záchvaty. Problém je milý pane doktore také v tom, že nyní, kdy došlo dietním opatřením k výraznému zlepšení jaterních testů, příčinu potíží nikdo nehledá. Byl proveden UZV bez zjevných odchylek a to je vše. Lze požadovat u tak malého dítěte vyšetření, které by prokázalo příčinu jejich přetrvávajících potíží? A která to jsou? Záchvat se totiž i po pozření neškodného jídla opakoval.Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, dopručovala bych navštívit gastroenterologa, k zevrubnému vyšetření, včetně testů např. na celiakii a pod.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ošetření zubů v celkové anestezii
Články: Ošetření zubů v celkové anestezii
I přesto, že je u nás...
Nádory ledvin jsou často objeveny náhodně
Články: Nádory ledvin jsou často objeveny náhodně
Nádor ledvin nemá v časném...
Alergická rýma a astma: různé projevy jedné nemoci
Články: Alergická rýma a astma: různé projevy jedné nemoci
Během posledních desetiletí...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x