Moc

Dobry den, muzu se jeste prosim zeptat uz pul roku kazdy mesic mam zanet.Dnesks mi pan internista rekl ze , to mam chronicke zanety micovych cest.Co s tim myslel?. Rekl mi ze se mam obratit na Infekcni odeleni . mam jen caste nutkani mocit.A ze prej mam brat na stalo antibiotika. Nemuzou to delat ty antibiotika?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, musí se odlišit příznaky podobné zánětu a zánět potvrzený vyšetřením. Pokud byste měla z tohoto důvodu brát antibiotika dlouhodobě, tak teprve po odborném urologickém vyšetření, které by vyloučilo možné příčiny potíží. Samotné nucení na močení nemusí mít se zánětem nic společného

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-6 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x