Modre zily po odberu krve

Vcera jsem byla na odberu krve (na imunologicke vysetreni do mnoha zkumavek) a dnes je ruka bolestiva, misto vpichu normalni, ale z vnitrni strany bicepsu asi 5 cm sikmo nad vpichem mam asi 4 cm dlouhou promodralou oblast, jakoby podel zily. Je vhodne navstivit lekare nebo to samo zmizi? Po vyndani jehly me misto vpichu znacne palilo. Dekuji! Vera

Odpověď odborníka:

Milá paní Věrko, určitě by bylo vhodné navštívit registrujícího praktického lékaře. Za Vaše obtíže nelze nikoho obviňovat, odběr žilní krve probihá u každého pacienta různě, každý člověk má jinak křehké cévy atd..Hematom se postupně vstřebá, lékař by měl jedině vyloučit výraznější zánětlivou odpověď.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x