Modřina a otok u zlomeniny předloktí

Moje manželka má po pádu fr.dist radia a nyní po 10-ti dnech se u lokte objevila veliká modřina a také je toto místo větší na objemu. má sádru loket ale nebolí je to normální, nebo se to stává ? Je potřeba s tím k lékaři nebo stačí až na kontrolu (za 3 týdny) Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Miroslave, krevní výron a otok je u zlomeniny normální. Pokud nebude narůstat bolest v oblasti modřiny a otoku, tak stačí plánovaná kontrola za 3 týdny. Přeji pěkný večer.

MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.
MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka, Kralupy nad Vltavou

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
4 mýty a pravdy o plísních
Články: 4 mýty a pravdy o plísních
Ten boj mnozí z nás svádí...
Když se rakovina rozšíří do kostí
Články: Když se rakovina rozšíří do kostí
Toto zhoubné onemocnění...
Příznaky spojené s Crohnovou chorobou ovlivňuje také menstruační cyklus
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x