Mohu používat lék activelle?

Dobrý den,mám zdravotní potíže jako jsou polypy na střevech,které byly odstraněny,glaukom,hemangion na játře ložiska(1sin)DKK solitární na prsou(1dx) centrální část solitární,v poslední době bolest hlavy a hučení,mohu používat lék Activelle při těchto zdravotních potížích?Lék mi předepsal gynekolog.Dále beru Xalatan a Betoptic.Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, užívání Activelle není nutno při žádné z popsaných obtíží omezovat.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x