Molusky

Dobrý den, partnerce se na tříslech objevily nějaké pupínky a když si zašla na kožní, tak jí oznámili, že se jedná o molusky. Problém je, že to je prý infekční a my měli mezitím sex. Chtěl bych se proto zeptat, jaká je pravděpodobnost, že jsem se též nakazil a až se partnerka vyléčí, tak jestli ji případně mohu zpětně nakazit i v případě, že se u mě nemoc neprojeví? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Pokud se nakazíte, pak dojde k tvorbě stejných pupínků (většinou to bývá oblast podbřišku či třísel). jestliže se u vás nic neobjeví, není třeba to řešit.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kouření vás může připravit o zdraví zubů i dásní
Články: Kouření vás může připravit o zdraví zubů i dásní
Většina lidí je obeznámena...
Kolorektální karcinom
Články: Kolorektální karcinom
Kolorektální karcinom je...
I pivo může způsobit alergii
Články: I pivo může způsobit alergii
Pivo. Jeden z nejstarších a...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse
Články: Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse
Nehty postižené plísněmi...
Poničené růstové chrupavky ani růstový hormon nezachrání
Články: Poničené růstové chrupavky ani růstový hormon nezachrání
Léčba růstovým hormonem. U...
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: