Motání hlavy

Dobrý den pane doktore,už několik let se léčím u psychiatra se sociální fobií.Většinu projevů této nemoci se mi podařilo odstranit,ale některé přetrvávají a já mám dojem,že s psychikou nemusejí souviset.Několikrát za týden se mi při práci vsedě i ve stoje motá hlava a mám rozostřené vidění,mám pocity na omdlení. K tomu se přidá ještě poměrně silný tlak jakoby uvnitř hlavy na oba spánky.Trvá to asi od osmé hodiny ráno až do večera.Když si lehnu,tak po nějaké době toto všechno vymizí a druhý den se objeví znovu po dvou až třech hodinách práce.Při práci často dlouhodobě namáhám páteř ne zátěží ,ale velkým počtem opakovaných pohybů rukou-pracuji se železem.Byl jsem u fyzioterapeutky,ta mi záda napravila a řekla,že je mám v hrozném stavu.Chci se vás zeptat,jestli se u nás provádí komplexní vyšetření páteře a kde.Byl bych rád,kdyby se můj problém dal vyřešit jednorázově-např.chirurgicky.Na rehabilitace jsem v minulosti docházel opakovaně a pomohly vždy jen na pár týdnů.Děkuji za odpovědˇ Pavel.

Odpověď odborníka:

Vážený pane Pavle, rozsah potřebného vyšetření páteře nejlépe odhadne ortoped nebo neurolog. Podle výsledků se pak zvolí léčebný postup, ať již chirurgický, nebo konzervativní. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: