Mykosa po atb

Po dobrání druhých antibiotik na angínu se mi udělaly kolem konečníku malé výrůstky, nebolí, nepálí, občas z nich při utírání na wc teče trochu krve.. Doufala jsem, že je to po ATB (měla jsem průjmy) a že to zmizí, ale spíše se to zvětšuje. Existuje něco, abych nemusela k lékaři? Je mi to trapné. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Pravděpodobně došlo k mykose po ATB. Kupte si probiotika na úpravu střevní mikroflory a použijte Canesten crém, mělo by se to upravit.

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: