Nadýmání, dcera 4 měsíce

Dobrý den, prosím o radu. Máme 4 měsíční dceru, docela trpí na "prdíky". Doposud byla plně kojena. Jelikož mě čeká vyšetření, při kterém dostanu nějakou oblbující injekci a nebudu moci ten den kojit, musíme zvolit nějakou náhradní výživu. Chtěla jsem se zeptat zda v takovém to případě mohu užít Nutrilon 1 Comfort. Zkusili jsme obyčejný Nutrilon, ale prdíky byli následně horší. Předem děkuji a přeji hezký zbytek dne.

Odpověď odborníka:

Myslím, Hano, že náhradní výživa na 1 den není nutná. Pokud neodstříkáte dostatečné množství mléka pár dní dopředu (nebývá to problémem), stačí aby mělo dítě dostatek tekutin a další den už můžete zase plně kojit.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: