Narůžovělý výtok

Dobrý den, beru antikoncepci, jenže jsem vynechala jednu tabletku. Bohužel si nejsem jistá ve kterém týdnu, ale předpokládám, že ve 2. dříve bych si snad všimla. Trochu mě zneklidňuje, že jsem měla narůžovělý výtok. Po prvé v době ovulace to bylo skoro nepatrné, ale 4. den od ovulace to bylo silnější. Někde jsem četla, že se může jednat o příznak nidace vajíčka, občas i pociťuji slabé popichávání v podbříšku. Myslíte, že bych mohla být těhotná? Nebo se jen jedná o výkyv hormonů z toho, že jsem vzala dvě pilulky HA najednou? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Když byla pauza delší než 12 hodin,je vždy možnost gravidity, udělejte si gravitest,který je positivní již 5-7 den po koncepci,aby jste měla jistotu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak si poradit s ječným zrnem
Články: Jak si poradit s ječným zrnem
Ječné zrno je pupínek nebo...
Problémy s cholesterolem řešte hned. Začněte žít zdravě!
Články: Problémy s cholesterolem řešte hned. Začněte žít zdravě!
Nelíbí se lékařům vaše...
Myslete na svoji štítnou žlázu. Aspoň jeden týden v roce!
Články: Myslete na svoji štítnou žlázu. Aspoň jeden týden v roce!
Když je rozladěný a špatně...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Vyšetření konečníku
Články: Vyšetření konečníku
Vyšetření konečníku patří...
Neštovice aneb Komu hrozí obzvláště velké nebezpečí
Články: Neštovice aneb Komu hrozí obzvláště velké nebezpečí
Plané neštovice jsou vysoce...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: