Nateklé a bolavé uzliny v tříslech

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat jestli může spolu souviset několik problémů které mě momentálně začli trápit všechny najednou nebo co to může znamenat , že mi je... Začalo to před dvěma týdny bolestí v krku a nateklou bolavou uzlinou ( jen pravou ) v krku . Byli mi provedeny výtěry a během pár dní čekání na výsledky jsem užívala JOX. Ve výtěrech mi byl zjištěn v krku streptokok ( před týdnem) ,ale ve chvíli kdy jsem se to po telefonu dozvěděla mi pocitově bylo již dobře , tak jsme to s paní doktorkou skusili nechat být s tím, že když se to vrátí nasadíme antibiotika... Což na sebe nechalo čekat asi jen 2 dny a propukla mi (překvapivě jen jednodenní ) horečka 38,3 ,při níž mě (v leže ) zvláštně , nesnesitelně bolely nohy a hlavně kolena ( krk mě již ale bolet nezačal ) . Druhý den jsem ovšem byla zase pocitově v pořádku. I přes to jsem začla před 4 dny brát antibiotoka. Před 2 dny mě začalo HROZNĚ bolestivě řezat při močení, ale jen těsně v místech kde moč opouští tělo. (Což jsme s paní doktorkou po rychlém testu z moči diagnostikovali (krev a bílkovina) jako zánět moč. měchýře a změnili jsme druh antibiotik na širokospektr.) . navíc se mi od té doby kolem intimního místa začali dělat mokvavé, bolestivé,nateklé , otevřené puchýřky ...Ale především mi od začátku potíží s močením začli čím dál víc natékat uzliny v tříslech . Bolí při doteku , při stání.... a momentálně už jsou opravdu obří . Problém je, že prý ale se zánětem moč. měch. nemají ty uzliny nic společného . Je mi 20 let... Děda umřel na zanedbanou rakovinu prostaty a následných cist po celém těle.... Krevní testy jsou pro mě OPRAVDU VELKÝ psych. problém. Mám panickou i traumatickou fobii z jehel , která mě omezuje v běžném životě. Ovšem mám z mého zdrav. stavu teď docela špatný pocit. Může to být vážné? Nebo do jaké míry ? Děkuji předem za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, dop.gynekologické vyš.

MUDr. Marie Vaňačová
MUDr. Marie Vaňačová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Soukromá ordinace praktického lékaře pro dospělé, Tábor

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
kandracova | Od: ludmija kandracova | 20.11.2015 20:02
dobrz den vam preji vsem chtela bisem se yeptat
bila sem na visetreni na utrayvuk na prsa a rekli mi
ye jsem poradku ye nemam rakovinu prsu ye jsem
poradku a le rekli mi ye mam uzlinu 12mm co toje
mam umlne strach prosim dejte mi vedet co mam
delat nic mi nedali yadne praskz a bolimeto dekuji
budu cekat na vas nazor dekuji vam predem heskz
den
reagovat
re:kandracova | Od: uLékaře.cz | 23.11.2015 09:18
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: