Návaly horka, nespavost, únava

Hezký den pane doktore, je mi 48, jsem 3 roky po hysterektomii, vaječníky mám. Asi 3 měsíce velmi špatně spím, strašně se potím v klidu i v chladu a jsem celkově rozhozená. Beru už 4 týdny GS Merilin , také e vitamín, jarsin 2x denně a euthyrox 100 na sníženou činnost št.žlázy. jsem úplně nemožná a nevím, zda mi ten GS Merilin pomáhá. Nemám změnit?Děkuji moc za odpověď.SK

Odpověď odborníka:

V 48 letech může již činnost vaječníků slábnou a proto by bylo vhodné provést stanovení hormonálních hladin a podle toho zvolit pro Vás optimální postup,bylo by dobré též konsultovat internistu zda je substituce činnosti štítné žlázy ideálně nastavena příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Náhrada za warfarin Jsem již rok léčena Warfarinem pro ředění krve - našli mi...
  • Zahlenění + ucpaný nos Už 2 roky mně střídavě trápí zahlenění a občas i...
  • V penicilín Moje praktická lékařka mi předepsala na angínu V penicilín...
  • Krevní obraz Od detstva mam nizke hodnoty zeleza v krvi-5,2...neut mam40,7 a...
  • Bolest žaludku Potřebovala bych poradit. Už přes půl roku mám bolesti žaludku...
 
Naposledy čtené: