Navsteva psychiatra

Dobry den, nevim jestli muj dotaz patri prave sem, ale jiz asi od 11 let, kdy jsem zazila jednu udalost mam obcas pocit, ze se zblaznim, kdy se to snazim resit alkoholem. Pak se situace zase treba na pul roku uklidni, kdy me pote toto zase prepadne.. Mam par nevyresenych udalosti a veci a s temito rostoucima problemama, kdy jsem zjistila, ze se mi to bude znova a znova vracet, premyslim o navsteve psychiatra, ale pak vaham a ptam se jestli jsou moje problemy tak vazne, abych je musela resit s nekym takovym a ani nemam odvahu nekomu takovemu zavolat..Nechci take toto ucinit z duvodu, toho, ze pak muj obvodni lekar muze tuto informaci, ze navstevuji psychiatra nejak zneuzit.. Nevim co mam delat...

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, návštěvu psychiatra nebo psychoterapeuta jistě neodkládejte. Podle toho co píšete se může jednat i o postraumatickou stresovou reakci, která může mít velmi nepříjemné projevy a důsledky je však velmi dobře léčitelná. Vyhledejte proto odborníka co nejdříve. Držím palce.

PhDr. Jana Müllerová
PhDr. Jana Müllerová

Specializace: Psychologie
Pracoviště: Psychologická pomoc Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: