Nejspíš růst

Dobrý den, můj dotaz zní jestli mě z důvodu růstu cca 1cm za měsíc může píchat v hrudníku více na levé straně ale mám dost često zaražené větry, mít lehce nateklé tváře, občas točit hlava, a bolet kolena. Dost často nad tím přemýšlím a je mi to divné... rodiče říkají že když rostu tak to je normální.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano - může to být, ale stejně bych vám navrhovala prohlídku u vašeho lékaře a zdravý životní styl /hodně spánku, zdravá strava s dstatekem zeleniny, ovoce a také přiměřené sportování a pohyb/. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
nejspíš růst | Od: tomajz | 10.10.2010 17:15
děkuji
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nedostatek pohybu ohrožuje srdce!
Články: Nedostatek pohybu ohrožuje srdce!
Podle lékařů neustálé...
Jak se chovat k popáleninám různé hloubky – část druhá
Články: Jak se chovat k popáleninám různé hloubky – část druhá
U popálenin druhého stupně...
Lumbální punkce
Články: Lumbální punkce
Lumbální punkce, slangově...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Skryté nebezpečí bylinné kosmetiky, mastí a čajů
Články: Skryté nebezpečí bylinné kosmetiky, mastí a čajů
Kromě klasické medicíny...
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Tento nejčastější typ náhlé...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x