Nemocnice

Dobrý den. Potřebuji Váš názor na můj problém. Byla jsem již 3x na stěru z děložního čípku, který dopadl špatně. Z laboratoře mému lékaři bylo sděleno, že musím ihned do nemocnice. Prý na odebrání vzorku čípku. Pořád mi tvrdí, že v mém věku (22) je hloupost, abych měla takový problém, nechtěl mě tam poslat, proto dělal stěr několikrát. Nakonec tam budu muset jít. Udělala se mi navíc cysta, kterou mi prý budou muset odstranit. Mám velký strach. Doktor mi pořád říká, že to není problém. Potřebuji slyšet názor i někoho jiného. Co mi hrozí? Budu mít jistotu, že do budoucna nebude problém s otěhotněním kvůli tomuto zákroku?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, problémy s prekancerosou čípku nezávisí moc na věku, rozhodně do nemocnice jděte, odběr vzorku je nutný - zjistí se, jak hluboko ty procesy zasahují (info kompletní najdete na www.delozni-cipek.cz). Cysta není nijak nebezpečná, budou se věnovat ale i této problematice, ale důležitější je ted ten čípek. Neobávejte se nadměrně, na všechno se ptejte, lepší absolvovat vyšetření a třeba i potom výkon dříve, než něco zanedbat a potom by opravdu mohly nastat problémy. Výkon rozhodně nepoškodí funkci čípku, jde o odběr sliznice - několik milimetrů do hloubky, lékaři mají zkušenost! Nebojte se. Přeji hodně štěstí a vemte si do nemocnie hodně hezkých knih a oblíbenou hudbu! Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x