Nemohu otěhotnět

Dobrý den s přítelem se snažíme o dítě cca půl roku a pořád nic.Přítel jednou říkal že je neplodný protože měl pozdě přiúšnice,které mu navíc musely vyvolat.Tak se chci jen pozeptat jestli je to jedna z mošností proč partner tvrdí svoji neplodnost.Děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nesmíte být netrpělivá. Půl roku snažení o těhotenství není doba, po které byste se měla znepokojovat , jestliže těhotná ještě nejste. Příušnice jako takové neplodnost u mužů nevyvolávají. Neplodnost může být způsobena komplikací příušnic, a to zánětem varlat. Pokud partner zánět varlat neprodělal, není neplodný jen proto, že později prodělal příušnice.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x