Nervy a stres

Zdravim Vas, mozno posledne 4 tyzdne som bol dost v strese a mal som aj take tie pocity uzkosti. Bal som sa ci nie som chory. Palili ma svaly medzi lopatkami, krk som mal tiez stuhnuty. Absolvoval som odber krvi a mocu. Tie boli uplne v poriadku bez akychkolvek problemov. Kedze som bol stale taky nesvoj a ani ta krv ma neukludnila tak som sa rozhodol, ze skocim aj k neurologovi. Ten mi spravil EEG vysetrenie a taktiez dopadlo ok. Akurat bolo vidno drobne krivky z toho celkoveho napatia ktore som mal. Doktorka ma ukludlina, ze nic vazne to nie je a netrpim ziadnym ochorenim. Co ma potesilo. Cez vikend som trosku citil jemne palenie v oblasti stehien, ale aj to pominulo. Pijem dvakrat denne horcik vo forme tabliet. Pred piatimi rokmi som prekonal aj zapal nervu - krk ktory mi postihol pravu ruku a pravu nohu - brnenie. Od tej doby citim v pravej strane taku jemnu slabost. Vladzem s tym sportovat a tak, ale pocitovo si to stale skumam a obzeram jak nejaky hypochonder. Ta cast je podla mna teraz aj oslabena. Citim taku stuhnutost pri rebrach pravej strany. Pracujem pri PC vela hodin a ten krk a prava ruka su mozno pretazene prave z toho. Moja otazka teda znie. Ako dlho sa dava telo dokopy - nervy - stuhnutost svalov po takej dlhej dobe podmienej stresom? Dakujem pekne za odpoved.

Odpověď odborníka:

Vážený Petere, pokud máte pocit,že se jedná o psychickou záležitost,pak vyhledejte psychologa.Ale stresová situace nemůže vysvětlit oslabení pravostranný ch končetin.Vzhledem k Vašemu mladému věku bych opravdu infikovaná MR vyšetření mozku,které nám vyloučí chronické zánětlivé onemocnění mozku ,přeji brzké uzdravení Kl

MUDr. Eliška Klímová
MUDr. Eliška Klímová

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Neurologie-EMG s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x