Neschopenka a ultrazvuk

Dobrý den,mám 8 dní zpoždění MS,po několika testech mi již vyšli dvě silné čárky.k lékaři mám jít tuto středu 3.2. tak se chci zeptat,jestli pan doktor už něco uvidí na ultrazvuku.Ráno a občas i večer mi bývá špatně (žaludek jak na vodě).Tak jsem si nechala napsat neschopenku od obvodního lékaře.V práci je nadměrný stres,nepravidelné stravování,přesčasy.Miminko jsme si moc přáli a neradi bychom o něj přišli kvůli mojí ,,šílené" práci.Mojí další otázkou je: Nebude problém s mojí neschopenkou,když ji mám už od obvodního lékaře,nebo si ji p.gynekolog upraví podle sebe. (vycházky apod.)Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, test je pozitivní při 10 jednotkách hCG. Ultrazvuk je v tomto třošku ošidný, může tam již být těhotenství vidět, ale i nemusí. Osobně alarmuji, nevidím-li v děloze známky gravidity při hCG nad 1500 jednotek. Nevím jak to bude s neschopenkou, sám nemám rád, vystavuje-li praktik PN na "moji" diagnozu.

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: