Neurinom

Dobrý den, můj syn (7 let) podstoupil v r. 2004 radikální odstranění ependymomu týlní jámy a následnou chemoterapii bez ozařování. Před dvěmi týdny mu byl na MR diagnostikován neurinom (VS). Čeká ho další chirurgický zákrok. Mohou tyto dva nádory spolu souviset? Lze je vašimi preparáty ovlivnit? Díky, V

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tyto nádory by spolu souviset nijak neměly, pouze nemá klučík štěstí na plné zdraví jako jiné děti. Neurinom není nijak zhoubný, pouze dělá "paseku" utlačováním okolí. Proto rozhodnutí o tom, zda operace ano nebo ne, je na závislé na jeho potížích a konečné rozhodnutí jeho na ošetřujících lékařích, o operaci kontrétně rozhoduje neurochirurg. Neurinom se odstranit nebo ovlivnit nějakými potravními doplňky nebo bylinami, podle mého soudu, nedá. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: