Nevolnost

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat zda mohu být těhotná když užívám HA pravidelně a myslím že i bezchybně...minulý měsíc mě trápily nevolnosti a pocity na zvracení nikdy jsem vsak nezvracela...menstruaci jsem v 7-denní pauze dostala zcela normální možná i trochu silnější než obvykle...potíže s nevolností ustaly ale ten mám jakoby nafouknutý podbřišek...chtěla bych se zeptat zda tyto potíže může vyvolat i stres nebo něco jiného ...Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den! Pokud správně užíváte hormonální antikoncepci, je těhotenství velmi nepravděpodobné. Pocity nevolnosti mohly být způsobeny i dietní chybou, či velmi mírně probíhající virosou. Stejně tak může mít mnoho příčin i pocit nafouknutého podbřišku (nadýmavá strava, hormonální nerovnováha), pokud se ale vaše potíže neupraví, bude lépe vyšetří-li vás váš gynekolog. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: