Nevolnost, těžký žaludek a řidká ranní stolice

Dobrý den. Už týden mám jeden problém. Začnu od začátku.. Minulý týden v pondělí jsem šel ráno do školy (vstávám v 6 hodin) a už jsem měl menší bolest v žaludku, takové to kručení. Jel jsem do školy a tam mě totálně bolelo břicho, podbříško. Musel jsem si dojít na záchod a měl jsem průjem, poté jsem si vzal Imodium. Bolest nepřestala ale na záchodě jsem už nebyl, do školy si pro mě přijel otec a jel jsem domů, byl jsem doma do úterý. (od té jedné pondělní řidké stolici jsem na záchodě nebyl.) Ve středu ráno jsem tedy šel do školy, jakmile jsem vyjel vlakem začalo mě bolet břicho, do školy jsem nai nedorazil a musel jsem jít na veřejné záchody. Zase ridká stolice, tak jsem jel domů. Doma mě bolelo jen břicho ale na záchodě jsem nebyl, nutno podotknout že jsem měl ráno 2 prášky Imodia. Byl jsem doma do pátku, na záchodě jsem nebyl a bolest břicha byla menší ale ráno pořád bolelo+ kručení atd. Během týdne jsem měl i dietu proti průjmům a dobrý, v sobotu i neděli jsem byl na WC a stolice byla absolutně v pohodě. A včera v pondělí jsem vyrazil do školy a opakovalo se pondělí minulé..ve škole jsem byl až dokonce na záchodě jednou (opět řidká stolice) a dnes jsem opět doma a mám dietu. Už nevím jak dál, včéra jsem byl jak mrtvola celej den, a ve škole s velkými křeči v břiše, nutností běhat na záchod být je nesmysl..poraďte prosím co udělat proto aby mi bylo ráno dobře. Děkuji moc...

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ve Vašem věku bych nepředpokládal žádné závažnější onemocnění trávicího traktu. Vzhledem k souvislosti s cestou do školy bych očekával, že jde o záležitost stresu.

MUDr. David Hoskovec
MUDr. David Hoskovec

Specializace: Chirurgie a traumatologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Těžký žaludek | Od: HarumDarum | 17.9.2014 15:56
Na těžký žaludek mně osobně zabírá Pangrol 20000.
reagovat
re:Těžký žaludek | Od: Hyrko | 1.1.2015 03:18
Těžký žaludek a pocity bolesti břicha po přejedení
mívám dost často a teď ke konci roku zvlášť, to je
samá oslava a samé přejídání, takže se spoléhám
na Pangrol z lékárny, protože mám vyzkoušené že
díky trávícím enzymům v něm obsaženým ulehčí
trávení a rychle uleví.
reagovat
re:Těžký žaludek | Od: gagarin | 8.12.2014 22:37
Na těžký žaludek z přejedení je Pangrol
samozřejmě super, ale s tím průjmem nevím, tam
bude jiný problém.
reagovat
re:re:Těžký žaludek | Od: giglio | 15.12.2014 09:53
Přesně tak, Pangrol slouží k úlevě při pocitech
těžkého žaludku a bolestech břicha z jídla (při
přejedení např.). To bych neváhal, ale na ten
průjem, to bych se poradil u dr.
reagovat
re:Těžký žaludek | Od: Husopaska | 1.12.2014 14:38
Pangrol je výborná věc na těžký žaludek z
přejedení nebo z toho, když si vezmete na noc něco
těžkého k jídlu. Obsahuje trávicí enzymy a ty
pomáhají žaludku tu "těžkou hmotu" zpracovat; ale
když bych si nebyla jistá, čím je bolení způsobené a
mělo by trvat déle, tak určitě k doktorovi!
reagovat
re:Těžký žaludek | Od: Zdendulák | 3.11.2014 16:30
Jo, na těžký žaludek z přejedení nebo z těžko
stravitelného jídla třeba na noc je Pangrol dobrá
volba, ale s tou řídkou stolicí moc nevím, to bych
asi probral s doktorem, pokud by to Pangrol
neupravil.
reagovat
re:Těžký žaludek | Od: Matilde | 1.10.2014 15:09
Souhlasím, na těžký žaludek je Pangrol ideální,
obsahuje trávící enzymy a rychle a spolehlivě uleví.
reagovat
re:re:Těžký žaludek | Od: Olina | 30.10.2014 12:30
Na těžký žaludek z přejedení nebo z přemíry
tučného nebo těžko stravitelného jídla je Pangrol
výborná věc, ale ta řídká stolice, jestli s tím
souvisí, by možná bylo spíš na vyšetření u doktora.
reagovat
re:re:Těžký žaludek | Od: MarJanka | 6.10.2014 17:27
Záleží na příčině. Pokud máte těžký žaludek z jezení
tučných a špatně stravitelných jídel, když se třeba
přejíte nebo jíte hodně pozdě na noc, pak je Pangrol
správná volba. Pokud to s akutním stavem po
přejedení nesouvisí, určitě je dobře poradit se s
lékařem!
reagovat
re:re:re:Těžký žaludek | Od: kristýna | 13.10.2014 18:44
Přesně jak radí už i ostatní čtenáři,pokud jíte něco
těžkého (smažené,grilované,jídlo ve spěchu a hodně
najednou = přejídání se) pak určitě Pangrol je ta
správná volba,mám s ním jen tu nejlepší
zkušenost,ale spíš bych se přikláněla k tomu,že jsou
Vaše příčiny ze stresu!!!!
reagovat
re:re:re:re:Těžký žaludek | Od: Sandokan | 23.10.2014 20:42
Přesně tak, pokud je bolest psychosomatického
původu, zajděte si k lékaři! Jinak na klasické bolení
břicha z přejedení je Pangrol prima, taky jsem ho
přes léto na grilovačkách něco spořádal. :)
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nejčastější úrazy kolene: zaměřeno na kloubní vazy
Články: Nejčastější úrazy kolene: zaměřeno na kloubní vazy
Poranění zkřížených a...
Zánět žil
Články: Zánět žil
Co bychom měli vědět o...
Dostupnost biologické léčby je omezená. Přesto ji lze získat
Články: Dostupnost biologické léčby je omezená. Přesto ji lze získat
Moderní, jedinečná a drahá...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Kapavka
Články: Kapavka
Kapavka, gonorea, je...
„Drátkem“ na křečové žíly
Články: „Drátkem“ na křečové žíly
Možností, jak se zbavit...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x