Nevolnost, únava, točení hlavy

Dobrý den, od července roku 2011 trpím výše uvedenými příznaky. V červenci mi to začalo zvracením, průjmem a zvýšenou teplotou (2dny). Poté mi bylo zase lépe. Stavy nevolnosti, točení hlavy se ale začaly vracet (bez zvracení) a stále stupňovat, až do dnešní doby, kdy je mi špatně pořád, i v noci. Trpím střídáním průjmu a zácpy (měl jsem i hemeroidy). Zvracení, průjem, teplota jako na začátku (též 2 dny) se mi vrátilo cca před měsícem, jinak nezvracím. Kvůli nevolnosti jsem si vybral dovolenou v práci, poté když se stav nelepšil jsem šel na neschopenku, ne které jsem od začátku prosince. Podstoupil jsem tato vyšetření: SONO břicha 2x-bez nálezu, gastroskopie-zvýšený sediment žaludku, RTG C páteř, VDN, plíce, dutiny hlavy-vše v pořádku, neurologické vyšetření-v pořádku, ORL vyšetření - chronická rýma (alergie), Oční vyšetření - v pořádku, kolonoskopické vyšetření - hyperplastický polyp (odstraněn a v pořádku), MR mozku - v pořádku, EKG - v pořádku, xkrát laboratoř krve - v pořádku, xkrát moč - zvýšené bílkoviny a hlen, mikrobiologické vyšetření krk, nos, stolice - také v pořádku, návštěva psychologa - testy v pořádku, během léčby zjištěn únik oxidu uhelnatého v domácnosti (již opraveno) - intoxikace vyloučena. Ještě mě čeká návštěva alergologa k zjištění té alergie, a poté už nikdo neví co se mnou, proto se obracím sem na Vás. Děkuji za obpověď Tomáš

Odpověď odborníka:

Hezký den, pokud žádné z uvedených vyšetření nepomohlo nalézt příčinu Vašich obtíží, je velmi nepravděpodobné, že se podaří ji nalézt přes internetovou poradnu. Kromě toho, co bylo u Vás již vyšetřono lze snad ještě doporučit endokrinologické vyšetření (stanovení biogenních aminů . při podezření na zvýšenou tvorbu těchto mediátorů - to je při Vašich obtížích ale spíše méně pravděpodobné). Dále by měla být s odstupem zkontrolována krev a moč. Pokud by se Váš stav změnil k horšímu, vyhledejte lékaře okamžitě.

MUDr. Hana Králová
MUDr. Hana Králová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Interní oddělení Klinik Kösching

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: