Nežádoucí účinek hormonální antikoncepce?

Dobrý den, mám problém. Když mě partner dráždí prsty v pochvě tak mě to pálí. Asi už půl roku,možná déle. Říkám si že je to možný práškama,ale nevím. A ještě jeden dotaz,beru antikoncepci Belanette a nemám vůbec chuť na sex. Tak jestli na mě mají nějak špatný vliv. Děkuji za odpověď hezký den

Odpověď odborníka:

Dobrý den, na některé ženy má antikoncepce vliv,že ztratí libido. Co se týče pálení v pochvě, to prášky nezpůsobují, jestli není přítomen zánět. Zde by bylo vhodné navštívit gynekologa a event.i změnit antikoncepci.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: