Noha-nárt kostní defekt

dobrý den,mám dotaz,a to zda je možná operace s tím,že je potřeba vyjmout z pravého nártu fragment kosti cca 5-10 mm... již 3x operováno na FN Bulovka... předtím 2x neuspěšné vyjmutí cizího předmětu (sklo) po třetí již úspěšně,fragment kosti bez povšimnutí...

Odpověď odborníka:

Dotaz je hodně nekonkretní a nepřesný. Pokud existuje nevhojený fragment kosti, to znamená po čase nebo se jedná o pakloub, je na zvážení vyjmutí. Jedná se o standardní postup.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: