Obava z kapavky

Dobrý den, obávám se kapavky. Měl jsem rizikový styk počátkem prosince 2011. Teď (září 2012) mi byl diagnostikován zánět prostaty (měl jsem krev nejprve v moči poté ve spermatu). Jinak jsem zcela bez obtíží. Je možné mít kapavku 9 měsíců zcela bez příznaků? A pozná se případně z rozboru moči (krev mi nebyla odebrána). Děkuji moc za odpověď. Přeji hezký den.

Odpověď odborníka:

Vážený pane Lukáši, příznaky kapavky se u mužů objevují většinou do 2 týdnů od přenosu infekce. Diagnóza kapavky se stanoví z výsledku vyšetření moče, případně výtěru z konečníku, genitálií nebo krku. S pozdravem, Milan Hrubý.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: