Odběr krve v těhotenství

Dobrý den, pane doktore, ráda bych znala i Váš názor. Dnes jsem byla na prvních odběrech krve. Ráno trpím nevolností a nízkým tlakem, proto jsem si před návštěvou gynekoložky dala kafe a trochu coly, něco málo jsem posnídala, abych tam vůbec zvládla dojet. Je možné, že by jídlo, káva a cola mohla nějak výrazně ovlinit výsledky krevního obrazu, Rh protilátky apod.? Moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Mohou být vyšší leukocyty a hladina krevního cukru,krevní obraz ani protilátky se nezmění, Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: