Opakovaná borelioza

Dobrý den, měla jsem třikrát po sobě boreliozu, vždy na stejném místě pod kolenem. Naposled před 4 roky. Nyní mám hraniční protilátky na boreliozu. Mám zatuhlý krk, závratě, bolest svalů a červenání a pálení kůže. Neurolog mně udělal EEG na kožní neuropatii, to je v pořádku. Mohu mít boreliozu, bojím se lumbální punkce a nechci na ní jít zbytečně. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, borreliozu nelze vyloučit, nicméně uvedené obtíže mohou mít i jiné příčiny. Lumbální punkci bude lékař dělat, pouze pokud to bude nezbytné.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Revmatismus
Články: Revmatismus
Revmatické nemoci jsou...
Polovina dospělých kuřáků má akné
Články: Polovina dospělých kuřáků má akné
Kromě nepěkně tmavé barvy a...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Zelený zákal
Články: Zelený zákal
Zelený zákal, glaukom, je...
Nepodceňujte po operaci křečových žil rehabilitaci
Články: Nepodceňujte po operaci křečových žil rehabilitaci
Odstranění křečových žil...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: