Opakované uroinfekce, snížená potence

Dobrý den pane doktore. Nezlobte se, že Vám zas píšu, ale potřeboval bych od Vás radu, jelikož už sám si nevím rady. V minulých vzkazích jsem Vám psal, že jsem prodělal rakovinu varlete a ještě k tomu mě potkal zdravotní problém ten, že mě nepřirozeně pálí a svědí v ústí močové trubici a v konečníku. Na urologii na Bulovce, kde se léčím, mně udělali stěry a dali je na rozbor. Už jsem se dozvěděl minulý týden výsledek a chytnul jsem nějakou bakterii. Paní doktorka neřekla přesně jakou, ale že je to prý nějaká bakterie + možná i slabý zánět. Dali mě na to antibiotikum OFLOXIN 200. Už dobírám poslední 2 prášky, ale bohužel se mně to nezlepšilo. Pořád neustále mám takový svědící a hřející pocit v konečníku a v ústí močové trubici při každém vymočení, tak chvíli potom mě to taky trochu pálí a svědí. Jinak přímo při močení ne. Stolici mám taky dobrou. Už jsem z toho zoufalý. Já osobně si myslím, že (proč mě ten Ofloxin nezabírá ) a pořád se mě ta bakterie drží jak čert kříže, že je asi na vině moje hodně slabá imunita po té rakovině, kterou jsem prodělal. Co si o tom myslíte Vy? Když nezabírá ten Ofloxin, tak zabralo by nějaké jiné antibiotikum a hlavně hodně silné, které by posílilo i mou oslabenou imunitu po těžké nemoci? Jinak co se týká mužské potence (to už jsem Vám taky psal ), tak jí mám úplně na mrtvém bodě. Nevím jestli to s tím souvisí, ale díky této bakterii, jak to mám takhle všechno unavený, tak se mě skoro vůbec neztopoří penis. Ba naopak, připadá mně, jak kdyby se mě pořád zmenšoval a zmenšoval. Je takový splasklý a scvrklý. Prostě na sex a masturbaci nemám vůbec žádnou chuť. A když už se mě to stěží povede, tak cítím hodně slabý orgasmus. Zřejmě to má asi souvislost s tou bakterií, že? Přitom mě taky na urologii zkontrolovali hladinu testosteronu z krve. A je to prý v pořádku. A zbylé varle mě taky sonem zkontrolovali a taky je v pořádku a zdravé. Tak proč se mě ta potence takhle upadla? Je to opravdu tím, že se necítím dobře? Když Vám to shrnu jednou větou, tak se prostě cítím, jako kdybych měl nějakou virózu. Jako kdybych chodil pořád z virózou. Prostě mám v tom "spodku" takové nepříjemné, trochu palčivé a svrbivé pocity. Prostě se cítím celkově slabý. Podlamují se mně nohy. Cítím tam i takové mravenčení. A mám je slabé a lepou se mě. Patří to taky k té bakterii? A ten penis, jako kdyby mně měl upadnout, to tak cítím a že se mě zdá tak splasklý. Proto taky nejde ta erekce. Taky mě to mrzí, že na " TO " nemám chuť. A taky co s tím? Prostě potřeboval bych nějaké účinné a hodně účinné léky, aby se mně to srovnalo a taky právě ta imunita aby se mě zvedla. Prosím, když zřejmě nepomáhá OFLOXIN, tak pomůže jiný lék? Už jsem zoufalý. Chci zase zdravě žít a i sexuálně žít. Díky za Vaší odpověď. PETR

Odpověď odborníka:

Ofloxin je je jedno z těch spíše silnějších antibiotik. Pokud je infekce lokalizována v prostatě, což by Vám Vaše potíže mohlo způsobovat, tak je potřeba léčbu prodloužit až na 6 týdnů. Špatné potence určitě souvisí s tím Vaším celkovým oslabením. Po přeléčení by jste měl podstoupit kontrolní vyšetření. Pijte spoustu tekutin, žádná dráždivá jídla, alkohol ani cigarety. Provádějte koupele v teplé vodě. Na bolesti je vhodný Analgin. K posílení imunity - pestrá strava a doplňky typu Wobenzym. Při opakované infekci stejnou bakterií je možné vytvoření autovakcíny k posílení proti ní.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: