Opakovaně záněty průdušek

Dobrý den, již po páté za rok a půl mám zánět průdušek a šestery antibiotika. Zatím mě vždy pomohl jen XORIMAX 500MG. Vždy to začne pocitem vysichání a škrabání v hrtanu a urputným suchým kašlem. Pak to zkončí zahleněním. Byla jsem na alergologii,podle základního vyšetření na nic alergická nejsem . Na plicním a nebo krčním oddělění v ždy řeší jen tu momentální situaci,ale čím se mě to opakuje, nebo co mám dělat, aby se to zase tak brzy neopakovalo, to mě neporadí. Na internetu jsem si vyčetla prášky RIBOMUNYL, tak jsem si o ně řekla na plicním, ovšem než jsem je začala jíst, opět jsem onemocněla. Podle krve mám zvýšené hodnoty CRP a sedimentaci. Opět mám antibiotika, bez nich bych to nezvládla. Vyzkoušela jsem veškeré rady z článků na internetu, nebo rady domácí, ale nic nepomohlo. Prosím, moc prosím poraďte mě na jaké mám jít oddělení a jaké požadovat vyšetření--pokud mě ho udělají, jsem ochotná si to i zaplatit. Vzpoměla jsem si, že dle výsledků mám imunitu dobrou. Já si myslím, že je něco ve schované, bakterie nebo tak něco. Co si o tom myslíte Vy? Ještě jednou prosím poradte mě. děkuji Lenka.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, mohlo by se jednat jak o oslabenou imunitu, tak např. i o psychosomatické onemocnění. Doporučoval bych proto znovu kompletní vyšetření u lékaře. Hezký den!

MUDr. Martin Kaláb
MUDr. Martin Kaláb

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Stomatologická klinika 1. Lékařské fakulty Univerzity Karlovy

 
Líbí se vám odpověď?
-23 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x