Opakovany zanet mocovych cest po kyretazi

Dobry vecer,s velkou prosbou se na Vas obracim ve veci vlekleho zanetu mocovych cest. V prosinci po kyretazi zamlkleho tehu a nyni jiz mesic. V moci e coli nasazem clotrimoxazol pak po trvajici bakteurologii v moci macmiror a k tomu cipky do pochvy kvasinky v moci i v pochve.dobram macmiror a zavaden clotrimoxazol a nyni nagyn.puji blokurimu. Rezani pri moceni odeznelo avsak trva paleni v pochve a bolest v podbrisku. Nyni i prujem i pres brani probiotik cca mesic. Bolest byla i na prave strane slepak byl vykoucen ale zrejme je po brani ant jiz tri tydny v kuse podrazdene.zaver tedy je takovy ze z nagynu mam stejne paleni a stejne me boli podbrisek a stred briska. Uz byl na zanet mocaku negativni ale bolest citim stale. CRP take nic. Dostala jsem ted nitrofurantoin jen se ho bojim uzit kvuli prujmu a trvajicimu paleni boleni bricha prujmu a vytoku z Nagynu uzit aby se mi jeste nepritizilo. Nevim kam se uz vydat. Prijde mi ze si lekari nevedi rady. Muze to byt tedy stale zanet mocaku? Nepodrazdim si jeste vice ty streva a prostredi v pochve jeste pri tom vytoku.. Dekuji za odpoved. Uz jsem zoufala.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud bylo vyšetření moči negativní, tak o zánět močového měchýře nejde a léky bych tedy zbytečně neužíval. Vhodnější by byly léky od bolesti a na zklidnění močového měchýře. Určitě si ale zasloužíte dovyšetření močových cest i pohlavních orgánů

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: