Opar

Dobry už dva tydny mam opar na spodnim rtu a mazu si ho mastičkou Herpesin ktera mi vždy pomohla se zbavit oparu ,ale tentokrat nezabíra , jen se chci zeptat jestly je to normálni děkuji předem za odpoveď.

Odpověď odborníka:

POkud to nezabírá na Herpesin, bylo by vhodné ověřit u dermatologa, zda se nemůže jednat o nějaké jiné kožní onemocnění.

MUDr. Jaroslav Čupera
MUDr. Jaroslav Čupera

Specializace: Intenzivní medicína
Pracoviště: ARO Nemocnice Ivančice

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: