Oper.zkř.vazu

Vážená paní doktorko/doktore, zhruba před 3 měsíci jsem byl na plastice předního křížového vazu. Vše probíhalo v pořádku, mám ještě zakázáno na nohu šlapat, maximálně se o ní jemně opírat (Ne celou váhou těla). Teď se mi ale stalo, že jsem zaškobrtl o berlu a intuitivně jsem na onu nohu došlápl, trochu jí zohnul. V noze mi prasklo a trochu zabolelo. Během půl minuty ale bolest odezněla. Obávám se, zda jsem si neporanil vazy. Noha zatím bez otoku a hýbat s ní mohu stejně jako před pádem. Za 2 týdny jdu na kontrolu a rentgen. neví, zda mám čekat. Děkuji Vám za odpověď.

Odpověď odborníka:

S velkou pravděpodobností by mělo být koleno v pořádku,kdyby ne projevilo by se to otokem či nitrokloubní náplní bolestí a omezením hybnosti.

MUDr. Marie Vaňačová
MUDr. Marie Vaňačová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Soukromá ordinace praktického lékaře pro dospělé, Tábor

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: