Operace slepého střeva

Dobry den jsem čtyři dny po laparoskopickem odstranění slepého střeva . Bolesti mám velké ale to je prý normální ale dnes mě začlo v místě kde mi nejspíš operovali slepak tak jako že pálit a bolí to na dotek . Nesnesitelně je to jen když chodím jinak se to dá snést lékař mi řekl že je to normální a poslal me domů ale mě se tooc nezda prosím poraďte mám vyhledat jinou nemocnici mám strach aby to nebyl zánět nebo tak něco teploty mám pouze zvysene . Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, 4 dny je opravdu málo a ještě mohou být bolesti. Ty by ale měly postupně den ode dne slábnout a ustupovat. Myslím, že Váš operatér má pravdu, že čtvrtý den je to normální. Problém by byl, kdyby se bolesti stupňovaly, případně se přidaly horečky.

MUDr. Vladimír Němec
MUDr. Vladimír Němec

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: ASKLEPION s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: