Opožděná menstruace

Dobrý den pane doktore,mám otázku.Asi cca před 14dny mi gynekolog bral krev a měla jsem zvýšené leukocyty proto mi nasadil,antibiotika doxybene na 20dní.Poslední menstruace byla 7.8.2015 měla jsem menstruovat 5.9. ale menstruace nikde.Těhotenský test dnes i včera negativní.Mohou antibiotika oddálit cyklus?Jak postupovat dál.Děkuji předem za odpověd.Ještě bych chtěla dodat,bolesti v podbříšku mám jako před menstruací.

Odpověď odborníka:

Antibiotika by cyklus výrazněji ovlivnit neměla pokud byly testy negativní vyčkejte ještě týden poté zopakujte test a bude li negativní mohlo by se jednat o hormonální záležitost navštivte gynekologii. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: