Orální sex

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jaká je šance nechtěného početí. S přítelem jsme měli orální sex,on se udělal a já byla nahá,je možné,že se mi do pochvy mohlo dostat sperma a já jsem ted těhotná??..stalo se to ve středu..jsem nervozní,menstruaci mám dostat v pondělí tak uvidíme..jen chci vědět názor od odborníka.Děkuji

Odpověď odborníka:

dobrý den, pokud nedošlo k zavedení spermatu do pochvy (penis, prsty), není důvod se obávat těhotenství.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
nesexuj | Od: Indyjones | 24.5.2011 01:31
nemusis se bat a budes mit
klidne svedomi
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: