Orgasmus po hysteroskopii

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda vadí orgamus po hysteroskopii, konkrétně po odstranění částečné přepážky? Výkon byl bez komplikací, krvácení bylo pár dní slabé, nyní již nic. Vím, že je zakázaný pohlavní styk, z důvodů infence, ale na tohle mě nenapadlo se po operaci zeptat. A po jaké době myslíte, že je vhodná doba na otěhotnění? Předem děkuji za vaši odpověď. M.

Odpověď odborníka:

Do jisté míry záleží na tom jak bylo septum silné a jak tvarované, ale obecně otěhotnění bych doporučoval cca po 3 měsících od výkonu, styk i orgasmus po prvních menses, Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: