Orgasmus v těhotenství

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jsem ve 25 týdnu těhotenství na ginekologiji mi bylo řečeno že se trochu otevírám proto mi doporučili klidový režim a žádný sex.Normálně jsme provozovali alespon orální sex ale teď mám obavy jestli nevadí orgasmus jestli třeba nevyvolává stahy, mám totiž po něm zvláštní pobolívání v pod bříšku.Jestli třeba nemůže vyvolat předčastný porod.Moc vám děkuji za odpověď.Jana

Odpověď odborníka:

Za normálních okolností orgasmus nemůže vyvolat předčasný porod, ale ve vašem případě, kdy toto hrozí, to zásadně nedoporučuji!

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: