Ostruha patní kosti

Dobrý den.Mám ostruhu patní kosti vel.3krát2mm.ortopéd mi předepsal ultrazvuk.dozvěděla jsem se že ultrazvuk nepomáha a pak bych musela jít na rázovou vlnu,která stojí 4000kč.Pro mě je to dost neúnosné,tak se ptám zdali je ještě něco co doplací zdravotní pojištovna.Mám zaměstnání kde jsem na nohách 12hodin tak nevím jestli můžu při léčbě patu zatěžovat.Děkuji předem za radu.Monika.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Moniko! Léčba ostruhy patní kosti je mnohdy svézelná a existuje určitý postup, který stanoví, že metody jsou seřazeny podle náročnosti, aby pacient zbytečně neabsolvoval razantní léčbu, když by mu stačil třeba ultrazvuk. Na druhou strnau existuje řada lidí, kteří se dopracují i k ozařování paty či chirurgickému zákroku... Jste-li na svých nohou závislá i pracovně, doporočuji, abyste jim věnovala náležitou péči.

 
Líbí se vám odpověď?
-24 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: