Oteklý ret

Po injekci u zubního lékaře mi otekl spodní ret a po dvou dnech mi začal ret kvácet,ještě se mi utvořilo několik aftů.Po kontrole u mého zubaře mi bylo řečeno ,že jsem se určitě kousla....nepřesvědčila jsem ho.....jen mi ret něčím potřel....vše trvá již týden,ret každou chvíli krvácí ale oteklý už není,bolí a pálí i celá ústa.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, záleží na tom, kam byla anestesie aplikována. Může jít opravdu o následek kousnutí, hematom rtu, infekční onemocnění. Trvá-li stav déle než týden, je vhodné navštívit ošetřujícího lékaře. S pozdravem MUDr. Martin Lamm

MUDr. Martin Lamm
MUDr. Martin Lamm

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Soukromá zubní ordinace Praha

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: