Otok kolena po artroskopii

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je normální, když je 5 dní po operaci koleno stále oteklé + otok se nezmenšuje, děkuji

Odpověď odborníka:

Záleží na výkonu, který byl v koleně proveden, nezmiňujete se ani o diagnoze ani o způsobu provedené operace. Po operaci se krátkodobě otok, bolest kolena a omezení hybnosti výdy krátkodobě zvýší, aby postupně, pokud je stav příznivý odezněl.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
-7 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
otok | Od: Jan Vystyd | 1.4.2014 22:11
Dobrý den.. Chtěl bych se zeptat, jestli je normální,
že mi koleno otéká po fyzickém výkonu, když už je
7 týdnů po operaci? Děkuji.
reagovat
re:otok | Od: Poradna uLékaře.cz | 2.4.2014 11:31
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosíme Vás, abyste dotaz
zkopírovala a vložila jej přímo do poradny na těchto
stránkách: http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat. Děkujeme
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: